dijous, 30 de desembre del 2010

Exposició "gravetats"


L'exposició s'inaugurarà el dissbte dia 15 de gener a les set de la tarda a Cal Cabrit (Carretera de Llinars a Sant Antoni, km.1,3). És dificilet d'arribar així que aquí us mostro les imatges.
tots els quadres estàn pintats amb pintura plàstica mate sobre fusta.
click aquí per veure la direcció a googleEl text:
Exposició grevetats

Ja fa temps que jugo amb la idea d'alterar el fenòmen de la gravetat. Intento simbolitzar com de diferents són els móns on vivim i les forces que ens atrauen.
Aparentment ens relacionem i convivim sota l'energia d'una mateixa llei exterior. Però les lleis interiors van a la seva.
Cada individu parteix d'una visió molt personal de tot plegat i pot no coincidir amb qui té just al costat. L'interessant són els vincles que establim d'un món a un altre, tot fent equilibris per no caure i no tirar a l'altre.
La meva intenció ha sigut representar una xarxa de relacions humanes polièdrica i complicada, com el que tant bé reflecteix l'univers escherià. Escher té un fort component matemàtic i molts dels móns que va dibuixar són construïts entorn a objectes impossibles. Partint d'una base més simple, i sense crear il.lusions òptiques, jo només he alterat la llei de la gravetat buscant simbolitzar els abismes que ens separen i ens defineixen alhora.

Tot plegat amb la complicació afegida del propi equilibri inestable que cadascu tragina a sobre les espatlles. Una quants dels quadres estan dedicats a això, al gran "desequilibri equilibrat" que ens sosté a vegades impertèrrits, com si res no passés.

En la seva majoria, els quadres tenen diferents punts de vista (girant el quadre), així que, l'espectador pot decidir quina posició li agrada més.Fotos de la inauguració:
Gràcies a tots els que vau venir!!!

3 comentaris:

Helena Salvador ha dit...

Hola tu,
M'ha agradat aquesta sèrie de quadres. Sento que és més íntima i diu més de tu que d'anteriors. Em quedo amb els quadres amb objectes fent equilibris i amb el parell que fan de mirall d'ells mateixos, el de la noia i la cadira i la parelleta arrepenjada (molt tendre, en què estaves pensant?..)
Felicitats i endavant!
una abraçada

Unknown ha dit...

que bueno!
genial tu trabajo!

Eliana Antún ha dit...

Ue! Felicitaciones! Hermosas obras! Me parece genial tu trabajo!